Deze website is gemaakt voor moderne browsers. Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Gelieve een nieuwere versie van Internet Explorer, of de gratis browser Google Chrome te installeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor technische vragen kunt de webmaster via e-mail contacteren.

Riyadhstraat 28 - Zone D7, 2321 Meer
Tel: +32 (0)3 314.45.74
Fax: +32 (0)3 314.80.94
meer@martens-glas.be
www.martens-glas.be
Bezoek ook onze toonzalen
in Deurne en Turnhout
BEZOEK OOK ONZE MOBIELE SITE
m.voetbalexpress.be
Alle competitiekalenders,
uitslagen en klassementen
via Smartphone, GSM, Tablet & iPad
Laatste update: 14/09/2017 om 09:45u
Extra  /  Allerlei  /  Drie op een Rij

Meer-Deurne-Turnhout
www.martens-glas.be


DRIE OP EEN RIJ - SEIZOEN 2017-2018

Tijdens de competitie kiezen we elke donderdag de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen.

Uiteraard kunnen het aantal gescoorde doelpunten of een uitzonderlijke prestatie een paar van de redenen zijn om een plaatsje in onze "Rij" te krijgen, maar voor de rest kan een vermelding eender welke aanleiding hebben.

Een speciale gebeurtenis of een uitzonderlijke prestatie kan ook nog een "extra vermelding" opleveren, maar dat zal niet elke week voorvallen.

Voor het "Drie op een Rij" - archief van vorig seizoen 2016-2017, klik hier.Kies een datum voor de "Drie":

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 14 september 2017

Deze week hebben we twee extra vermeldingen, en dat zijn twee doelmannen: Jens Ceuppens en Joris Claessen van respectievelijk KFC Katelijne (2e prov. A) en KSV Oud Turnhout (2e prov. B). Zij legden een sterke prestatie op de mat en hoorden daarmee bij de meest opvallende spelers.
We hebben nog een doelman in ons rijtje, die waarschijnlijk ook tot zijn eigen verbazing de krantenkoppen haalde, en daarnaast noteerden we alweer een "Vijfklapper" én een "Klavertje Vier".
1. Tom Voeten, doelman bij KFC Meerle (3e provinciale A)  werd in extremis opgeroepen voor de uitwedstrijd tegen Poppel. Vanwege blessures van zowel de eerste als de tweede keeper, die in de opwarming uitviel, reed hij in vliegende vaart naar het terrein. Hij speelde wel erg sterk en stopte ondermeer een strafschop, hield zijn ploeg op 2 - 2 en pakte zo een puntje mee voor groenwit.

2. Filip Stevens, KSC Mechelen (4e provinciale C)  wordt eind dit jaar 43 maar zijn motortje blijft nog altijd op volle toeren verder lopen. De piepjonge B-ploeg van KFC Katelijne (gemiddeld 19 jaar) moest het hoofd buigen met 10 - 0, en daarvan scoorde Filip er maar liefst vijf, die allemaal na de rust vielen. Daar was ondermeer een loepzuivere hattrick bij in de eerste acht minuten van de tweede helft.

3. Jens Smet, Loenhout SK (3e provinciale A)  is 20 jaar en kwam over van KFC Antonia. Hij bewees in de met 0 - 4 gewonnen uitwedstrijd tegen Ekeren FC dat hij het doel uitstekend weet staan. Na een doelpuntloze eerste helft brak hij op het uur de wedstrijd open met zijn eerste treffer, en in de laatste tien minuten deed hij er daar nog drie bij, een "Klavertje Vier" van het zuiverste water dus.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 7 september 2017

Ook deze week hebben we weer een extra vermelding. We staken vorige keer de loftrompet al bij een wereldgoal van Jessy Salut van GR Katelijne, en we kunnen nu hetzelfde doen voor Jorrit Kerremans van FC Oppuurs, die een afgeweerde bal van buiten de zestien ineens op de slof nam en daarmee schitterend scoorde, een formidabele goal die alle monden open deed vallen.
Opnieuw werd er veel gescoord in alle reeksen, met als resultaat ondermeer twee exemplaren van een "Klavertje Vier", waarvan de auteurs steevast hun plaats in deze rubriek krijgen. Verder konden we ook één van de uitblinkers van de vorige speeldag in ons rijtje zetten.
1. Dirk Harezlak, KSK Weelde (2e provinciale B)  was de vorige seizoenen al meerdere keren te gast in onze "Drie". Hij scoorde na de rust vier van de in totaal zeven goals tegen KFC Herenthout, dat met 7 - 1 kansloos onderuit ging. Zijn totaal liep bijna nog verder op, maar na een half jaar blessureleed was dit al een hele mooie comeback.

2. Philippe Biernaux, KVC Oostmalle (4e provinciale A)  maakte zijn competitiedebuut bij Oostmalle tegen de jonge B-ploeg van Sint Lenaarts, dat wel eerst scoorde maar er daarna negen om de oren kreeg. Met een zuiver "Klavertje Vier", één goal voor de rust en drie erna, lijkt hij dus klaar voor de derbyclash tegen de buren van Westmalle.

3. Axl Van Dijck, KSK Wavria (3e provinciale B)  stond ook in de tweede competitiematch niet in de basis bij de uitwedstrijd in Willebroek. Hij mocht bij de rust wel invallen, en werd ook de absolute uitblinker: eerst met een assist bij de gelijkmaker en daarna met een rake treffer die de stand op 1 - 2 bracht, een voorsprong die WSV in de laatste minuten echter nog ongedaan maakte.

DRIE OP EEN RIJ
Donderdag 31 augustus 2017

Onze extra vermelding is voor Jessy Salut van GR Katelijne (1e provinciale), die even voor tijd met zijn team nog met 0 - 1 dreigde tenonder te gaan tegen Racing Mechelen, nota bene zijn ex-ploeg. Maar dan knalde hij de gelijkmaker binnen, een goal die van uitzonderlijk mooie kwaliteit was, en waarbij de woorden "wereldgoal", "magistraal" en "buitenaards" gebruikt konden worden.
Dat er veel honger naar de bal was op de eerste competitiedag bleek ondermeer door het groot aantal gescoorde doelpunten, en we noteerden naast vijf hattricks al meteen een "Klavertje Vier" en maar liefst twee "Vijfklappers". De eerste aflevering van dit seizoen staat dus duidelijk in het teken van de schutters.
1. Tangui Thielemans, KSK Reet (4e provinciale C)  stond aan het kanon tegen het jeugdige KFC Katelijne B, dat er in totaal 9 rond de oren kreeg. Met één treffer voor en vier na de rust sloot hij de wedstrijd af met vijf stuks, bijna 10 procent van het totale aantal gescoorde goals in deze reeks (52).

2. Davy Van Gestel, Blauberg Sport (4e provinciale D)  scoorde al snel twee keer tegen KFC Ramsel, en hij deed dat na de rust opnieuw. Even voor tijd zette hij de kers op de taart met zijn vijfde goal, en daarmee kan Blauberg al meteen spreken van een zeer geslaagde transfer. Eindstand 8 - 2.

3. Giovanni Huysmans, Excelsior Bouwel (3e provinciale C)  was alweer de meest opvallende speler in de spektakelmatch bij en tegen Zwaneven, dat twee keer een achterstand moest ophalen, maar even voor tijd de 4 - 5 tegen kreeg. Vier van de vijf Bouwelse goals kwamen van "Bomber Gio".

DRIE OP EEN RIJ - SEIZOEN 2017-2018

Tijdens de competitie kiezen we elke donderdag de "Drie op een Rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Uiteraard kunnen het aantal gescoorde doelpunten of een uitzonderlijke prestatie een paar van de redenen zijn om een plaatsje in onze "Rij" te krijgen, maar voor de rest kan een vermelding eender welke aanleiding hebben.